Västerås flygplats logga
Västerås flygplats logga
Swedish English

Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss på Stockholm - Västerås Flygplats. När vi har lediga tjänster så publicerar vi dem här på vår sida.

2023-04-13

Restaurangbiträde/Bar

Nu söker vi restaurangbiträde till vårt glada gäng! Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du är driftig, tar egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi letar efter en person som är pålitlig, serviceinriktad, stresstålig och strukturerad samt givetvis har ett gott humör till vår restaurang/bar på Stockholm-Västerås flygplats.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du jobbar med kundbemötande, kassa, lagar lättare rätter samt med sedvanliga uppgifter i köket och i caféverksamheten.

Att du pratar flytande svenska och bra engelska är ett måste för att ge den service våra kunder förväntar sig.

Vi söker personal både till sommaren samt dem som vill hoppa in extra t ex vid sidan av studier. Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning före anställning.

Kvalifikationer

Du skall vara minst 18 år och kunna Flytande svenska i tal och skrift, samt kunna förstå och uttrycka dig i engelska. Har du erfarenhet av att tidigare arbetat i café eller restaurang är detta meriterande.

Arbetstid

Arbetstiden är förlagt på dag- och kvällstid samt helger.

Lön

Lön enligt kollektivavtal (Vision)

Ansökan

Urval kommer ske löpande. Innan eventuell anställning skall sökande genomgå säkerhetprövning och utdrag ur belastningsregistret med godkänt resultat. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Varmt välkommen med din ansökan, maila till tezz@vasterasairport.se


2022-04-13

Flygplatsbrandman och ramp/fältarbetare

Nu ger vi dig chansen att söka ett spännande jobb hos oss på Stockholm-Västerås Flygplats som flygplatsbrandman och ramp/fälttekniker. För oss som team är det väldigt viktigt att vi alltid samarbetar, samverkar och hjälper varandra med våra uppgifter och därmed tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsplats. Som flygplatsbrandman och ramp/fälttekniker ansvarar du för bagage- och godshantering till/från flygplan, gräsklippning, snöröjning, tankning- och avisning av flygplan mm. De många olika arbetsuppgifterna gör att ingen dag är den andra lik. Flygplatsen är i en bransch med snabba kundanpassningar och med höga säkerhetskrav. Vi ser att du kan utföra ditt arbete självständigt och med stor nogrannhet, samtidigt som du är en lagspelare med positiv engergi. Du uppskattar ett rörligt och fysiskt arbete och trivs med att arbeta skifttider som är förlagda under både veckodagar och helger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där du som person är noggrann, punktlig, kommunikativ och med ett gott humör. Då arbetet utförs på säkerhetklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning före anställning.

Kvalifikationer

Du skall vara minst 18 år och ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Meriterande är även om du har en brandutbildning eller tidigare dokumenterad erfarenhet inom flygplatsarbete. Flytande svenska i tal och skrift, samt kunna förstå och uttrycka dig i engelska.

Arbetstid

Tillsvidare anställning på 75 %. Arbetstiden är förlagt på dag- och kvällstid samt helger.

Lön

Fast lön enligt kollektivavtal (transport)

Ansökan

Urval kommer ske löpande. Innan eventuell anställning skall sökande genomgå säkerhetsprövning och utdrag ur belastningsregistret med godkänt resultat. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Varmt välkommen med din ansökan,

Som skall skickas till : operations@vasterasairport.se innehållande CV och personligt brev.

Praktikplats

Vi får många förfrågningar om praktikarbete och PRAO på flygplatsen. För nävarande erbjuder vi endast praktik till de som genomgår en yrkesutbildning kopplad till flyg.