COVID-19: VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM FLYGER FRÅN STOCKHOLM-VÄSTERÅS FLYGPLATS

På grund av COVID-19 så erbjuds endast resenärer tillträde till terminalen. Vid entrén sker kontroll av ID/pass, boardingkort och den utökade dokumentationen som ankomstlandet och flygbolaget kräver för resa. För att undvika köbildning och för att det ska gå så smidigt som möjligt, behöver du som resenär ha alla dokument tillgängliga vid entrén till terminalen. Läs mer här!  

Västerås flygplats logga
Västerås flygplats logga
Swedish English

GDPR

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är https://www.vasterasairport.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär
Ingen information lagras på webbplatsen från kontaktformulären. Allting skickas vidare till en mailserver. När ärendet är avslutat raderas de mailen.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.sv) Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren hade besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vi använder oss av google analytics för att se statistik gällande våra besökare. Vi delar inte vidare den informationen till google i marknadsföringssyfte.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte data.